Spar på picnic-dagen med disse tilbud

Når det kommer til picnic-tilbehør, behøver du ikke at gå på kompromis med designet. Hos udvalgte forhandlere finder du et bredt sortiment af unikke og stilrene produkter, der tilbyder noget for enhver smag. Fra elegante kurve i naturmaterialer til moderne, minimalistiske tallerkener og bestik – der er rig mulighed for at sætte dit personlige præg på picnic-oplevelsen. Lad dig inspirere af de mange kreative designs, som både er praktiske og æstetisk tiltalende.

Praktiske funktioner, der gør picknicken nemmere

Når du planlægger din picnic, kan praktiske funktioner gøre dagen meget nemmere. Kig efter picnickurve med aftagelige håndtag, så de er nemme at bære. Derudover kan kurve med flere rum eller lommer til bestik og servietter holde tingene organiserede. Hvis du leder efter den perfekte picnickurv, kan du finde tilbud på picnickurve lige nu. Mange kurve har også plads til kølebokse, så du kan holde dine lækkerier kølige i varmen.

Kvalitetsmaterialer, der holder i årevis

Når du planlægger din picnic, er det vigtigt at investere i kvalitetsmaterialer, der holder i årevis. Termokander og -kasser fra førende mærker som Thermos og Yeti vil holde dine drikkevarer kolde eller varme i timevis, så du kan nyde din picnic uden at bekymre dig om, at maden eller drikkevarerne bliver for varme eller kolde. Ligeledes er robuste og vandafvisende picniktæpper fra brands som Picnic Time og Outdoor Gear Lab et godt valg, da de beskytter mod fugt og holder dig og dine gæster komfortable under hele arrangementet. Disse kvalitetsprodukter kan bruges igen og igen i mange sæsoner, hvilket gør dem til en god langsigtet investering.

Sæt, der indeholder alt, du har brug for

Disse praktiske picnicsæt indeholder alt, hvad du har brug for til en perfekt dag ude i det grønne. Sættet omfatter en stor picnictaske, termokande, bestik, tallerkener og glas – alt i et. Derudover får du også et praktisk tæppe, som du kan lægge ud og nyde din picnichapkasse på. Sættet fås i forskellige farver og designs, så du kan finde et, der passer til din personlige stil. Køb et komplet sæt, så du ikke skal bruge tid på at samle tingene sammen.

Plads til hele familien – eller bare dig selv

Picnic-dagen er en oplagt mulighed for at nyde en hyggelig stund sammen med familien eller bare dig selv. Vælg et af de rummelige picnickurve, som fås i mange butikker. De kan rumme mad og drikke til hele familien, og der er ofte plads til at have lidt ekstra med. Alternativt kan du vælge en mindre kurv, hvis du blot skal have med til dig selv. Uanset om du vælger stor eller lille, så er der masser af plads til at pakke alt det, du har brug for til en dejlig dag i det grønne.

Køb nu og få gratis levering

Mange supermarkeder og dagligvarebutikker tilbyder i øjeblikket gratis levering, når du handler ind til picnic-dagen. Udnyt disse tilbud og spar tid og penge på at få varerne bragt direkte til døren. Flere onlinebutikker har også specielle picnic-pakker med alt, hvad du skal bruge, og med inkluderet gratis levering. Tjek de lokale tilbud og bestil i god tid, så du er klar til at nyde en hyggelig picnic-dag med familie og venner.

Sammensæt din egen picnickurv

Når du sammensætter din egen picnickurv, er der rig mulighed for at spare penge. Køb enkeltvis de ting, du ved, at din familie nyder. Gå efter sæsonvarer, som ofte er billigere, og supplér med et par lækre specialiteter. Husk at medbringe et par genbrugelige beholdere, så du kan undgå engangsemballage. Med lidt planlægning kan du nyde en hyggelig picnic-dag uden at gå over budget.

Perfekt til både strand og skov

Uanset om du planlægger din picnic på stranden eller i skoven, er der nogle praktiske ting, du bør have med. Et stort, vandtæt tæppe er ideelt til at sidde på og beskytte mod fugt. En isoleret køletaske holder dine drikkevarer og madvarer friske. Og husk at medbringe bestik, servietter og affaldssække, så du kan nyde din picnic uden at efterlade rod. Med disse praktiske tilbehør kan du slappe af og nyde din picnicoplevelse i naturen.

Giv din picnic et personligt touch

Gør din picnic mere personlig ved at tilføje dine egne hjemmelavede retter. Bages der hjemme, kan du spare penge og samtidig imponere dine gæster med dine kulinariske færdigheder. Overvej at lave en lækker hjemmelavet sandwich, en frisk salat eller en cremet pastasalat. Tilføj også personlige detaljer som blomster, servietter eller et håndlavet dug for at sætte dit eget præg på arrangementet.

Spar op til 50% på udvalgte modeller

Hos de fleste supermarkeder og varehuse finder du i øjeblikket et bredt udvalg af picnic-artikler til nedsatte priser. Du kan spare op til 50% på udvalgte modeller af picnickurve, termokander, bestik og andre praktiske produkter til din næste picnic-tur. Kig rundt og find de bedste tilbud, så du kan få mere for pengene og nyde en hyggelig dag i det fri med familie og venner.