Oplev verden fra Aarhus

Aarhus Lufthavn tilbyder et bredt udvalg af billige flyvninger til populære rejsemål. Du kan finde lave priser på flybilletter til storbyerne i Europa såsom London, Paris og Berlin. Derudover tilbyder lufthavnen også flyvninger til solrige destinationer som Mallorca, Grækenland og Tyrkiet. Uanset om du drømmer om en storbyoplevelse eller en afslappende strandtur, kan du finde et godt tilbud fra Aarhus. Tjek lufthavnens hjemmeside for de seneste tilbud og book din næste rejse til en overkommelig pris.

Eksklusive pakkerejser med luksus og komfort

Oplev verden i luksus og komfort med vores eksklusive pakkerejser fra Aarhus. Vores rejsespecialister har nøje udvalgt de bedste destinationer og hoteller, så du kan slappe af og nyde din ferie til fulde. Uanset om du drømmer om en afslappende strandferieeller en spændende storbyoplevelse, har vi det perfekte tilbud for dig. Fantastiske rejsetilbud fra Aarhus venter dig.

Weekendture til storbyernes puls

Aarhus er en perfekt base for weekendture til nogle af Europas mest spændende storbyer. Med kun en times flyvetur kan du opleve pulserende storbyliv i byer som London, Paris eller Berlin. Nyd storbyens unikke atmosfære, shop i de trendy butikker, prøv lokale specialiteter på byens restauranter og oplev den rige kulturarv. Vend hjem til Aarhus og nyd den rolige stemning i den skandinaviske perle ved Kattegat. Aarhus giver dig det bedste af to verdener – storbyens puls og den skandinaviske livsstils afslapning.

Eventyrlige oplevelser i naturens skød

Aarhus er omgivet af storslået natur, som byder på utallige muligheder for eventyrlige oplevelser. Udforsk de smukke skovområder i Risskov, hvor du kan gå på opdagelse i de fredelige stier og nyde den friske luft og de grønne omgivelser. Besøg Moesgaard Strand og oplev den lange, hvide sandstrand med udsigt over Kattegat. Tag en tur til Kalø Slotsruin, hvor du kan vandre rundt mellem de historiske ruiner og nyde den fantastiske udsigt over fjorden. Oplev den fredelige atmosfære og den rige natur, som Aarhus-området har at byde på.

Kulturelle højdepunkter i Aarhus og omegn

Aarhus er en by, der summer af kulturelle oplevelser. Byens museer, teatre og gallerier byder på et bredt udvalg af kunst, historie og underholdning. Besøg ARoS Aarhus Kunstmuseum og oplev den spektakulære regnbuefarvet arkitektur. Gå en tur gennem Den Gamle By og få et glimt af, hvordan livet udfoldede sig i det 19. og 20. århundrede. Nyd en forestilling på Aarhus Teater, der er et af landets førende teatre. Oplev også de mange kulturelle aktiviteter, der finder sted i Musikhuset Aarhus og Dokk1, som er byens nye kulturelle kraftcenter. Uanset hvilke interesser du har, vil du finde noget, der tiltaler dig i Aarhus og den omgivende region.

Romantiske getaways for to

Aarhus byder på adskillige muligheder for romantiske getaways for to. Tag en tur til Skovgaards Kunstmuseum, hvor I kan nyde hinandens selskab og beundre de smukke kunstværker. Gå en tur gennem Den Gamle By og oplev den historiske stemning, eller tag på en romantisk middag i byens hyggelige restauranter. Aarhus Domkirke er også et oplagt sted at besøge, hvor I kan fordybe jer i kirkens arkitektur og atmosfære. Slut af med en tur på Aarhus Havn, hvor I kan nyde udsigten over vandet hånd i hånd.

Familiefevier med aktiviteter for alle aldre

Aarhus byder på utallige muligheder for familieferier med aktiviteter for alle aldre. Besøg Tivoli Friheden, hvor både børn og voksne kan nyde forlystelser, rutsjebaner og andre sjove indslag. Tag en tur i Aros Kunstmuseum og lad jer begejstre af de imponerende kunstværker. Gå en tur langs Aarhus Å og nyd den hyggelige stemning i byens centrum. Oplev den smukke natur i Moesgaard Skov eller tag på opdagelse i Naturhistorisk Museum. Uanset jeres interesser, vil Aarhus kunne byde på oplevelser, der vil skabe uforglemmelige minder for hele familien.

Sportsrejser for den aktive rejsende

Aarhus tilbyder et væld af muligheder for den aktive rejsende. Tag på en spændende sportsrejse og oplev byens unikke sportsaktiviteter. Udforsk de mange cykelruter, der slynger sig gennem byen og dens omgivelser. Prøv kræfter med kajaksejlads på Aarhus Å eller tag på en vandre- eller løbetur i de naturskønne områder omkring byen. Uanset om du foretrækker langsomme eller hurtige aktiviteter, har Aarhus noget at byde på for enhver aktiv rejsende.

Afslapning og velvære i smukke omgivelser

Aarhus byder på adskillige muligheder for at slappe af og nyde velvære i smukke omgivelser. Besøg Botanisk Have, hvor du kan vandre gennem rolige, grønne oaser og nyde stilheden. Eller tag en tur til Marselisborg Slotspark, hvor du kan slappe af på en af de mange bænke og betragte den smukke natur. Hvis du foretrækker et mere aktivt pusterum, kan du tage en tur langs Aarhus Å og nyde udsigten over vandet. Uanset hvad du vælger, vil du finde ro og afslapning i Aarhus’ naturskønne omgivelser.

Unikke tilbud du ikke vil gå glip af

Aarhus byder på en lang række unikke oplevelser, som du ikke vil finde andre steder. Besøg det imponerende Aros Aarhus Kunstmuseum og lad dig betage af de spektakulære værker. Tag en tur i Botanisk Have og oplev den storslåede natur midt i byen. Prøv også den populære Salling Rooftop, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Aarhus. Byens hyggelige gågade, Strøget, er et must for enhver shoppetur, hvor du kan finde alt fra designerbutikker til lokale specialiteter. Oplev den livlige atmosfære i den historiske Latinerkvarteret, hvor du kan nyde et lækkert måltid mad i de hyggelige caféer og restauranter.